TullAssistans

TullAssistans grundades 1994 och är specialiserat på tull och moms i samband med internationell handel. På affärsmässig grund assisterar vi våra kunder med deklarationer, utredningar och utbildning. Dessutom ger vi våra kunder rådgivning och information om både rutiner, regler och nyheter.

Vår kunskap, erfarenhet och goda relationer med myndigheter, speditörer och olika organisationer gör att vi effektivt kan bistå våra kunder. Tack vare de anställdas varierande bakgrunder och erfarenheter kan vi hjälpa våra kunder med allt som har att göra med tull och moms i samband med affärer med 3:e land (dvs. länder utanför EU) och dokumentation och frågor som gäller utförsel och införsel av varor från länder inom EU.

Uppdragsgivarna finns både i Sverige och i andra länder, främst inom Skandinavien och Europa.

TullAssistans finns i Falun och i Stockholm. Huvudkontoret och företagets administration finns i Falun. Via Stockholmskontoret hanteras en del tull- och momsärenden. Dessutom kan vi där genomföra olika former av tullutbildningar i lokaler som är lätta att nå vare sig besökaren reser med flyg, tåg eller bil.